Gurkees Rope Sandals

Gurkees rope sandals

Naast haar sieradenlijn heeft Ellen Beekmans  de Gurkees rope sandal in Nederland gelanceerd.  “Ik ben zo enthousiast over deze sandaal dat ik iedereen de mogelijkheid wil bieden deze sandaal te dragen.”

De Gurkees Rope Sandal by Ellen Beekmans is een handgemaakte sandaal en slipper van een sterke maar ook zachte touwsoort. Ze zijn volledig duurzaam gemaakt van 100% soft textured polypropylene carpet yarn. Dit is een zeer sterk materiaal en bovendien 100% recyclebaar. Het model heeft een nonchalante look die afhankelijk van hoe je ‘m draagt stoer of elegant en vrouwelijk is. De touwsandaal past goed bij een kaftan, jurk, rok of short.

De Gurkees touwsandaal is water resistant en kan probleemloos met je mee in zee. Zijn ze niet meer zo schoon? Je kunt ze op 30 graden wassen in de wasmachine. De touwsandalen mogen ook in de droger.

Touwsandalen zijn verkrijgbaar in twee modellen, in de kleuren khaki, zwart en wit (alleen de slipper in wit) en in de maten 36 t/m 41. De slipper kost: €54,95, de sandaal heeft een prijs van €59,95. Kijk in de webshop voor de hele collectie.