Ringen in LIBELLE!

Mooie reportage in LIBELLE met onze sieraden. Styling Ylona Jongepier en fotografie door Sanne Tulp!

De zwarte touwslipper staat in ELLE (zomer 2018)

Hoe leuk is dat! De handgemaakte rope slipper staat in de nieuwe zomer ELLE! Ze zijn er in khaki en zwart en kosten maar 49,95.  Ze zijn volledig duurzaam gemaakt van 100% soft textured polypropylene carpet yarn. Dit is een zeer sterk materiaal en bovendien 100% recyclebaar.

Armbandje met geel steentje in in MARGRIET

ZON, ZEE, KLEUR! Deze zomer draag je rood, blauw, groen en GEEL vol overgave: Uni of in je favoriete mix. Ons armbandje is een echte bestseller dit voorjaar!! Fotografie door Yvette Kulkens en styling door Sandra Kissels.

Yvon jaspers fan van onze sieraden ♡

Yvon Jaspers bij Pauw (BNN/VARA)

Steeds weer verschijnt YVON JASPERS met onze sieraden. Binnenkort bij het nieuwe seizoen van BZV zal ze ook weer veel sieraden uit de nieuwe collectie gaan dragen. Styling Margriet Procée.

Happy holiday mèt de touwsandalen!

De zomerse touwsandalen staan in de nieuwe en zomerse Libelle. Styling Ilona Jongepier en fotografie Sanne Tulp. De sandalen zijn leverbaar in maat 36 t/m 42 en kosten 59,95.  

De cognac gemstone ring in LINDA.

Onze gemstone ring staat in LINDA!! Ze zijn er in alle kleuren en kosten maar 19,95 euro. Fotografie door Maxim Meekes en styling door Inge Holkenborg.

Moederdag actie!

Op zoek naar een bijzonder en persoonlijk moederdagcadeautje? 

Dit fijne vergulde of verzilverde armbandje met rozenkwarts bieden wij tijdelijk aan voor maar 19,95 euro. We verpakken het als leuk moederdagcadeautje

Rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Bijzonder cadeautje voor je moeder!