Yvon jaspers fan van onze sieraden ♡

Yvon Jaspers bij Pauw (BNN/VARA)

Steeds weer verschijnt YVON JASPERS met onze sieraden. Binnenkort bij het nieuwe seizoen van BZV zal ze ook weer veel sieraden uit de nieuwe collectie gaan dragen. Styling Margriet Procée.

Happy holiday mèt de touwsandalen!

De zomerse touwsandalen staan in de nieuwe en zomerse Libelle. Styling Ilona Jongepier en fotografie Sanne Tulp. De sandalen zijn leverbaar in maat 36 t/m 42 en kosten 59,95.  

De cognac gemstone ring in LINDA.

Onze gemstone ring staat in LINDA!! Ze zijn er in alle kleuren en kosten maar 19,95 euro. Fotografie door Maxim Meekes en styling door Inge Holkenborg.

Moederdag actie!

Op zoek naar een bijzonder en persoonlijk moederdagcadeautje? 

Dit fijne vergulde of verzilverde armbandje met rozenkwarts bieden wij tijdelijk aan voor maar 19,95 euro. We verpakken het als leuk moederdagcadeautje

Rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Bijzonder cadeautje voor je moeder!

Onze sieraden in de nieuwste &C!

LEUK! Onze sieraden staan in de nieuwste &C. Leuke fotoreportage gemaakt door Valentina Vos (fotografie) en Esmée Geeratz (Styling). Look like a million bucks.

Ringen met gemstone in Marie Claire

In het meinummer van Marie Claire “Dress code” staan veel ringen uit onze nieuwe collectie! Styling door Myrthe Giesbers en fotografie door Anna sokolowska.

Cadeautje voor Koningsdag! Vergulde oorstekers met kroontje.

Dat wij een bijzondere band met het koningshuis hebben, moge duidelijk zijn! Koningin Maxima droeg namelijk meerdere malen onze oorbellen Bloemenpracht. Daarom willen we ook deze Koningsdag niet zomaar voorbij laten gaan! Bij je webshopbestelling ontvang je deze leuke gouden oorstekers met kroontje. (Actie loopt tot 26 april 24.00u).

Expositie Marlene Le Roux

Ik ben al jaren grote fan van de prachtige en indrukwekkende foto’s die Marlene Le Roux maakt. So happy dat ik op mijn site 10 van haar prachtige werken mag exposeren. Het is een tijdelijke expositie dus wacht niet te lang…