About Ellen Beekmans sieraden

In 2010 begon Ellen Beekmans’ carrière als sieradenontwerpster. Het merk is in de afgelopen 13 jaar uitgegroeid tot een volwaardig label dat verkocht wordt bij 170 mode- en lifestyle winkels in Nederland, Duitsland en België. Ellen ontwierp verschillende museumcollecties en haar sieraden worden door talloze vrouwen, van Koningin Maxima en prinses Mabel tot Dionne Stax en Lonneke Nooteboom gedragen en omarmd. In haar atelier in Hilversum zijn Ellen en haar team dagelijks bezig met het maken van sieraden. Daarnaast wordt de collectie ook aangevuld met andere bijzondere sieraden die Ellen tegenkomt in haar zoektocht naar unieke onderdelen.  

Het combineren van kleuren heeft me altijd geboeid zowel in mijn schilderijen als in mijn sieraden. (Half) edelsteen, parelmoer en zoetwaterparels zijn materialen waarmee ik erg graag werk. Daarnaast maak ik voor mijn vintagelijn veel gebruik van oude en unieke materialen gevonden op antiekmarkten. Ik ontwerp sieraden die in allerlei combinaties gedragen kunnen worden. Combineer deze sieraden met elkaar of mix en match met je eigen sieraden om je eigen unieke stijl te creëren. Het hele jaar door lanceren we nieuwe collecties.

Het grootste compliment dat ik kan krijgen is wanneer een klant zegt: ‘Ik draag dit sieraad elke dag en het geeft me een goed gevoel; Dan heb ik het gevoel dat ik geslaagd ben.”Onze missie is om alle vrouwen te laten stralen! 

“When I make my clients smile that’s real succes.”